Sabtu, 18 Jun 2016

Disclaimer Dari Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd

Minyak asma original tiruan seal hijau seal putih tutup merah

Minyak Seal Hijau & Seal Putih, Kedua-duanya adalah Original

Baru-baru ini terdapat kontroversi mengatakan Minyak Herba Asma Mujarab Seal Putih adalah tidak original. Kami ingin menafikan sekeras-kerasnya dakwaan tersebut. Dakwaan tersebut adalah tidak berasas & berunsur fitnah. Berikut adalah penjelasan Lengkap tentang isu ini.

PERHATIAN KEPADA SEMUA PELANGGAN/AGEN/STOKIS DAN DROPSHIPPER
Hati-hati dengan scammer 
Dia juga sedang menghubungi semua pelanggan dan mungkin anda juga.
Seorang wanita yang merupakan bekas stokis Pasir Gudang, Johor yang menetap di Kuala Lumpur sedang menyebarkan fitnah, dan berita palsu berkenaan produk minyak herba asma mujarab (mham).
Beliau, Noor Wahidah Bt Ibrahim ( pemilik dua fb Wahida Ibrahim),no tel 012-9297268 merupakan bekas stokis yang bertindak di luar kawalan kerana dengki dengan stokis lain dan menggunakan taktik kotor menghubungi semua stokis,agen dan pelanggan kami supaya mendapatkan produk mham dengannya.
Asalnya kami sudah lama bersabar dengan tindakannya kerana memikirkan mungkin dia kurang cerdik atau sedang emosi.Tapi hari ini sudah masuk hari keempat dia mengganggu ketenteraman team kami dengan membuat pelbagai cerita dan menggunakan pelbagai strategi kotor mengatakan minyak yang kami jual tiruan sedangkan dia selalu ambil stok dengan kami.
Kemuncak kepada perbuatannya ialah bila dia menghubungi pelanggan kami seorang demi seorang dan menyebarkan fitnah berkenaan produk mham ini.
Segala tuduhan kami terhadapnya disokong oleh bukti yang sangat banyak,dan akan kami keluarkan bila perlu
Buat masa ini kami cuma ingin anda tahu detail tentang wanita ini agar dapat berhati-hati bila dihubungi oleh beliau.Dia mempunyai niat yang jahat untuk menjatuhkan kami.Tindakan yang lebih tegas akan diambil sekiranya dia semakin melampau dan sesiapa yang didapati bersubahat dengannya juga akan dikenakan tindakan.

Tolong sebarkan!
CEO Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd

Tiada ulasan:

Catat Ulasan